Élet-Stílus

Felismerte saját lakását egy idegen társkereső fotóján

Tök ismeretlen lány szelfizett a fiú fürdőszobájában.

A 19 éves Mark Kowalczyk rettenetesen meglepődött, amikor a Tinderen nézegette a kínálatot, és meglátott egy lányt. Nem, nem a hölgy volt neki fura, hanem valami egészen más miatt sokkolta a látvány: lány a képen az ő fürdőszobájában állt.

A nyugat-virginiai fiatalember nagyon nem értette a szituációt. A fotó egész biztosan a lakásában készült, azért az ilyesmiben nem téved az ember,

a képen szereplő nő viszont tök ismeretlen volt számára.

Mark azonnal feltöltötte a rejtélyes fényképet Twitterre, mellé pedig saját fotóját tette, amelyen ugyanazon a pontján áll a lakásnak, mint az ismeretlen hölgy.

Sosem láttam még ezt a lányt, és mégis, a Tinderen a profilképén az én fürdőszobámban áll”

– írta Mark a bejegyzésben, amelyet később 14 ezren osztottak meg.

Nem csoda, hogy viszonylag hamar elő is került az ismeretlen lány, aki ahelyett, hogy eloszlatta volna a homályt, tovább fokozta a helyzet abszurditását: feltöltött egy újabb fotót, amely Mark házában készült.

A BuzzFeed mindkét fiatalt megkérdezte a rejtélyes ügyről. A fiú elmondása szerint csak arra tud tippelni, hogy egy korábbi házibuli alkalmával járhatott nála ez a lány, és akkor készülhettek a képek. A hölgy – akiről kiderült, hogy Jenna Zagrodniczeknek hívják és szintén 19 éves – megerősítette a feltételezést: egy buliban volt Mark házában, bár arról fogalma sem volt, hogy ki a házigazda.

Az internetezők most azon mesterkednek, hogy a két fiatal találkozzék – állítólag Halloweenkor összejöhet a randi. Majd szelfiznek egy jót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik