Élet-Stílus

Megdöbbent az apa, mit csinál a gyereke éjjelente

Ez a kissrác félelmet nem ismerve kelt fel minden éjjel, de a szülőknek hiába mondta, nem hitték el, míg meg nem látták a felvételt.

Mindannyiunknak voltak olyan gyerekkori csínyei, amikor a tilost minden áron ki akartuk játszani, és sikerült is. Csak aztán nem várt helyről jött a lebukás. Valami ilyet érezhetett a floridai Cody Wray gyereke is, akit egy elrejtett kamera buktatott le.

A kissrác éjnek idején kihasználta, hogy kicsit zúzhat a lakásban (aminek jó nagynak és hangszigeteltnek kellett lennie, hogy a szülők ne halljanak semmit). A nappaliban ugrált és cigánykerekezett, jól megdolgozta a kanapét és fel-le kapcsolgatta a konyhai világítást.

Amúgy miután a meglepett apa szembesítette fiát, Dylant a felvétellel, a srác közönyösen lerázta a felelősséget azzal, hogy már mondta korábban, hogy ő kolbászol a lakásban éjjelente. Csak a szülők azt hitték, kamuzik. Az apa így emlékezett vissza a videó megtalálására:

Amikor megtaláltam a videót, nem tudtam eldönteni, hogy leteremtsem őt a kanapén ugrálásért, vagy megleljem az egyik legviccesebb meglepetésért, amiben valaha részem volt.

(Mashable)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik