Élet-Stílus

Eljátszotta elrablását, hogy tesztelje férje mennyire szereti

Egy 43 éves kínai nő eljátszotta, hogy emberrablók fogságába került, csak azért, hogy letesztelje, férje mennyire szereti őt – jelentette a kínai sajtó. Huang Lan még június 22-én tűnt el, miután meglátogatta a nővérét, akinél tíz napot töltött el, munkát keresve. A nő 52 éves férje hiába hívta kétségbeesve, senki sem vette fel felesége telefonját, és a rokonoknál, barátoknál és szomszédoknál is hiába érdeklődött, senki sem látta nejét

A férfit másnap kapott egy hívást felesége telefonjáról, de csak annyit hallott, hogy neje elhalt hangon mondja valakiknek, hogy „ne raboljatok el, tudom, hogy Changshouból származtok”. A férj azonnal jelentette az esetet a rendőrségen, akik gyorsan el is kezdték keresni a nőt.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint minden nyom egy kis faluba vezetett, ahol Huang egykori sógora él. Különösen gyanússá vált, hogy akárhányszor felhívták a férfit, valaki mindig lerakta a telefont. Ekkor már meg voltak győződve arról, hogy ő rabolta el a nőt, és nagy erőkkel kivonultak a házhoz.

Azonban a rendőrök legnagyobb meglepetésére, a nőt a falu egyik utcáján sétálva találták meg. Később a nő volt sógora a rendőröknek elmondta: Huang végig nála volt, és minden egyes alkalommal, amikor valaki telefonált, felvette, majd gyorsan le is rakta a telefont. Amikor pedig rákérdezett, hogy ezt miért csinálta, a nő elmenekült. És ekkor botlott bele a mentésére érkező rendőrökbe.

A nő az őt kikérdező rendőröknek elmondta, hogy tudta, hogy családja és a rendőrség is keresi, de nem akarta, hogy megtalálják, közölve, hogy „ez igazán jó móka volt”. Kérdésekre válaszolva elmondta azt is, hogy férje nagyon jól bánik vele, soha nem veszekedtek, sőt, az 52 éves férfi még azt sem hagyta, hogy házimunkát végezzen. Majd amikor arról érdeklődtek, hogy akkor mégis miért játszotta el, hogy emberrablók fogságába került közölte: „Csak le akartam tesztelni, hogy lássam, mennyire szeret.”

A nőt végül tíz napra fogdába zárták tettéért. A helyi sajtóban megjelent hírekből az nem derült ki, hogy a férfi ezek után még mindig együtt akar-e élni vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik