Élet-Stílus

Szexi szakácsra izgulnak az Instagramon

A korábban modellként, most már szakácsként dolgozó Franco Noriega valódi közösségimédia-szenzáció lett - a fotóit elnézve ezen nem is igazán lepődünk meg.

Az orvosként dolgozó Dr. Mike elbújhat: bár Noriegának (még) nincs közel kétmillió követője, amikor 2007-ben 27 évesen Peruból New Yorkba költözött, a híres sztárfotós, Mario Testino készített róla egy sorozatot, ami aztán be is indította a modellkarrierjét. Testino egyébként szintén a dél-amerikai országból származik, és fotózta már Kate Moss-t is, illetve olyan magazinokkal dolgozik együtt, mint a Vogue, a Vanity Fair vagy a GQ.

SUMMERS NEW BASIC #CROP #CHINATOWN

Franco Noriega (@franconorhal) által közzétett fénykép, 2016. Máj 12., 10:25 PDT

A képek egyébként annyira jól sikerültek, hogy Noriegát nemsokára a nagy luxuscégek (Dolce&Gabbana, Calvin Klein, Hugo Boss és Roberto Cavalli) is foglalkoztatni kezdték. Ez azonban már a múlt: a srác Manhattan délkeleti részében nyitott egy perui grillezőt, amit Baby Brasának keresztelt el és az egészséges ételek állnak a középpontjában. A hely egyébként nem nagy: mindössze 12 férőhelyes, de természetesen elvitelre is lehet kérni a kajákat – amikkel egyébként a tulajdonos arra szeretné ösztönözni a környéken járókat, hogy jobban étkezzenek. Hitvallásáról egész tömören fogalmazott:

Nem szolgálok fel semmi olyat, amit én sem ennék meg.

 

PREPPING FOR @LOREALMAKEUP LUCNHEON #NYC

Franco Noriega (@franconorhal) által közzétett fénykép, 2016. Márc 29., 07:43 PDT

Az üzlet sikeresnek tűnik, legalábbis Noriega már azt tervezi, hogy még idén nyit egy újabb helyet. Modellkarrierje csúcsának elérése után egyébként visszaült az iskolapadba, majd a Macy’s-nél lett kreatívigazgató. Egyébként nem elképzelhetetlen, hogy Instagramon kívül újra belefussunk a fotóiba. Ahogy fogalmazott:

Bár elfoglalt vagyok, mivel 100 százalékban az étteremre koncentrálok, így nem jut időm modellkedésre, de úgy gondolom, hogy mindennek eljön az ideje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik