Élet-Stílus

Hol máshol akarnának erotikus vidámparkot építeni, mint Piracicabában

vidampark(210x140).jpg (vidámpark)
vidampark(210x140).jpg (vidámpark)

Brazília egy hiánypótló hely megnyitását tervezi. Azoknak, akik már unják a hullámvasutat és a ringlispilt, Piracicaba város közelében egy ErotikaLand nevű kalandpark megnyitását tervezik.

ErotikaLand várhatóan 2018-ban nyitja meg kapuit, a projekt azonban természetesen rengeteg vitát váltott ki az országban.

theme park roller coaster

Nem hagyhatjuk, hogy a szex fővárosaként ismerjék meg a városunkat

– mondta Matheus Erler, a keresztény szocialista párt egyik tagja, Piracicaba városi tanácsának elnöke, aki azon aggódik, hogy a park züllött egyéneket vonzana a városba.

A projekt vezetője, Mauro Morata próbálta eloszlatni a kétségeket azzal, hogy ErotikaLand a város határain kívül épülne. Piracicaba vezetősége azonban így is meg akarja akadályozni a park felépülését. Morata viszont nem adja fel, és azt hangsúlyozza, a hely 250 új munkahelyet létesítene és rengeteg bevételt hozna, hiszen egy jegy 100 dollár, azaz majdnem

30 ezer forintba kerülne. 

A befektetők azt mondják, ErotikaLand garantálja majd a szex egészséges megközelítését. A látogatók részt vehetnek majd múzeumi túrákon, feltérképezve a szexualitás történetét. Lennének persze egy múzeumnál extravagánsabb helyszínek is, például egy úgynevezett

szexjátszótér, óriás kerékkel és vízi csúszdákkal.

Azt azonban már most leszögezték, hogy a parkban sehol sem lehetne átültetni gyakorlatba a látottakat. Arra a tulajdonosok egy közeli motelszobát ajánlanak.

(NYT)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik