Élet-Stílus

Ebben az eladóvá vált orosz panellakásban egyenesen cárnak érezhetnénk magunkat

A falakat több száz kilónyi arany – helyett rengeteg aranyszínű festék és díszítmények ezrei fedik, és ez még csak a kezdet.

Az oroszország keleti szélén lévő Magadani terület azonos nevű központjának eladó ingatlanjai közt néhány nappal ezelőtt egy mindenféle egyediséget nélkülöző négyszintes ház egyik lakása bukkant fel. Ez így önmagában még nem lenne hírértékű, de a képeket meglátva a lakáskeresők jó része minden bizonnyal maradandó látáskárosodást szenvedett.

gold-apartment-600x400

Az arannyal A több tucat flakonnyi aranyszprével befújt lakás majdnem minden négyzetmétere díszesebb, mint a cárok egykori palotáinak bármelyik terme, beleértve persze a szentpétervári Borostyánterem tetszőlegesen kiválasztott szegletét.

gold-apartment2-600x399

gold-apartment5-600x399

A drágának tűnő berendezések és a díszes falak miatt persze elég vastagon fogott a tolla az árcédulát felíró tulajdonosoknak, akik az eladásban segédkező ingatlanos szerint

“Üzletemberek, a művészetek iránti jó ízléssel. Körbeutazták a világot, és egzotikus tárgyakat hoztak haza, mindezt pedig jól tükrözi a lakás berendezése.”

gold-apartment3-600x900

A két hálószobával rendelkező, márványpadlós, 78 négyzetméteres lakásért minimum 6,5 millió rubelt, azaz 25,9 millió forintot szeretnének kapni. Ez a befektetett munkát figyelembe véve (a környék hasonló méretű lakásai 4,8-5 millió rubel körüli áron cserélnek gazdát) elég kevésnek tűnik, de a város időjárása egyszerűen csapnivaló, és egy nagy börtön közelsége sem fog sokat segíteni az eladásban.

gold-apartment4-600x900

gold-apartment9-600x400

Egy aranyozott napszemüveget mindenképp hozzácsaphatnának a lakáshoz, mivel nem vagyunk egészen biztosak benne, hogy anélkül az új tulajdonos nem vesztené-e el a látását néhány napon belül.

gold-apartment8-600x400

gold-apartment6-600x900

original-2

Fotók: Komszomolszkaja Pravda

Ajánlott videó

Olvasói sztorik