Élet-Stílus

7 undorító dolog, amivel a pincérek bosszúból szívatni szokták a vendégeket

Magyarországon valamiért nagyon nagy elégedettséget szokott okozni, ha egy büfében vagy kocsmában a felszolgáló félig viccesen, passzív-agresszívan üzen a vendégeknek, hogy hogyan, egészen pontosan milyen szavakkal szabad leadni a rendelést. Sok vendéglátós kiakad, ha azt mondják nekik, hogy “Lesz egy ….”, de abból is nagy felhajtás szokott kerekedni, ha a kérem után lemarad a szépen.

Profi, szabályzat alapján működő helyeken persze elképzelhetetlen, hogy egy vendéget azért érjen kellemetlenség, mert nézeteltérése támadt a pincérrel vagy bármelyik éttermi dolgozóval. Olykor azonban mégis előfordul, hogy a felszolgáló bosszút áll a vélt vagy valós sérelmeken. A Mirror összegyűjtötte a 7 legundorítóbb, legaljasabb bosszút.

Rovarok, pókok ételbe sütése

Bogarak

A bosszú legtökéletesebb eszköze a hamburger, amibe talán a legkönnyebb a legkülönfélébb dolgokat belesütni. A legtöbb burger elég tömött és viszonylag kevesen szálazzák szét a húst, így kicsi a lebukás esélye.

Különböző testszőrök

Szőr, mindenhol!

Nem akarjuk tudni, hogy pontosan milyen testszőrökről van szó, de az biztos, hogy a vendégek a leginkább azt veszik észre, ha valamilyen haj vagy más szőr kerül az ételükbe.

Orvváladék

Orr

Nem akartam leírni, hogy fika, de sajnos kénytelen vagyok, mivel a vendéglősök egyik kedvelt bosszúfajtája az, ha gyakorlatilag teletömik az ételünket orrváladékkal. Az állag változhat ugye, mint ahogy a felszolgált ételek állaga is változik.

Köpés

Köpés

Talán az egyik legkézenfekvőbb és egyben a legundorítóbb módszer, ki tudja, hányszor köptek már bele a levesedbe?

Földre esett étel

A földről?!

 

Ebben az esetben persze arról beszélünk, hogy az ételünket mielőtt felszolgálják, szándékosan a földre ejtették. Itt nem él az 5 másodperces szabály!

Izzadtság

Forróság

Ezt talán nem kell sokat magyarázni, sőt, ha belegondolunk ez még véletlen is belekerülhet az ételbe, mivel a konyhán nagyrészt meleg van. Itt persze most nem a véletlenről beszélünk.

Ürülék

Poop

Igen, ez pontosan azt jelenti. Nem sokan merészkednek el idáig, de ehhez hasonló eset is előfordult már. A Mirror arról ír, hogy egy éttermi dolgozó elmesélte, hogy volt rá alkalom, hogy a csirkefalatkák dobozával takarítottak ki egy WC-t.

Jó étvágyat!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik