Élet-Stílus

Első karácsonyra készül a kislány, akinek orvosai mindössze három hetet jósoltak

Első karácsonyra készül a kislány, akinek orvosai mindössze három hetet jósoltak

A kis Mollie Perrin áprilisban született, három hónappal a szülés kiírt időpontja előtt. Ahogy az később kiderült, a szülést egy súlyos méhlepény-rendellenesség indította be, ami ráadásul azt is megakadályozta, hogy a baba megfelelően fejlődjön az anyaméhben. Mikor az orvosok világra segítették, a kis Mollie mindössze fél kilót nyomott, a karja pedig annyira vékony volt, hogy édesapja jegygyűrű nagy volt rá.

“Sokkal kisebb volt, mint a vele egykorú babák. Nem csoda, hogy az orvosok már az elejétől kezdve arra igyekeztek minket felkészíteni, hogy nincs esélye. Nem sokkal a szülés után közölték velünk, hogy a lányunknak legfeljebb három hete van.”

– emlékszik vissza a kislány édesapja, a 38 éves James. Hozzáteszi, abban az időszakban a leginkább az viselte meg őt is és a feleségét, hogy miközben ők tehetetlenül és reménykedve várakoztak, más szülők néhány nappal a felvételük után azonnal távozhattak is egészséges kisbabájukkal.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

Mollie végül rácáfolt az orvosokra és nem csak hogy túlélte a neki jósolt három hetet, de mára gyakorlatilag teljesen egészséges lett. 20 hetet töltött kórházban, de szülei szerint megérte: ma már egy négy kilós, egészséges, pirospozsgás, mosolygós kislány. Az orvosok beleegyeztek, hogy elhagyja a kórházat, így a szülők most első igazi, családként töltött karácsonyukra készülhetnek.

“Határtalan a boldogságunk. Arról már nem is beszélve, mennyire megkönnyebbültünk, mikor kiderült, hogy a lányunk egészséges és hazavihetjük őt, mint bármelyik másik szülő”

– lelkendezett az édesanya, aki azt is elárulta, az egész családjuk arra vár, hogy megismerkedhessen a kislánnyal, akit az interneten keresztül egy megható képnek köszönhetően egy egész világ ismert meg.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik