Élet-Stílus

Majka undorítónak tartja, mikor celebek promócióra használják a jótékonykodást

Majka (Array)
Majka (Array)

Ahogy már korábban mi is megírtuk, az ünnepek előtt Majka a rászorulókat segíti, és két hétre többszázezres Facebook-oldalával állt a nemes ügyek mellé. A rapper most a FEM3 Caféban mesélt arról, miért is érzi fontosnak, hogy segítsen.

“Ez nem azért van, mert én annyira nagyon jó arc gyerek vagyok, meg én annyira jófej gyerek vagyok, hogy én mindenáron… És ez a nagyon geil, nagyon nyálas: mindenkinek segítsünk, aki rászorul… Ez nem feltétlenül ezért van. Ez azért van, hogy a saját lelkemet is rendbe rakjam, meg a saját lelkünket is rendbe rakjuk otthon a Hajnival. Nekünk nagyon jól megy most, és nem tudok panaszkodni. És én azt gondolom, hogy amíg jól megy nekünk, és tudunk, addig segítünk” – mondta el Majka, aki azt is elárulta, mi a véleménye azokról a hírességekről, akik promóciós célokra használják a jótékonysági akciókat.

Az a halálom, az egészen undorító, hogy akár terrorcselekmény, akár karitatív dolog; ha valami fantasztikus vagy esetleg félelmetes dolog történik a világban, azt úgy osztják meg magyar zenészek, hogy a mondanivalójuk mögé odateszik a saját daluk YouTube linkjét. El sem tudom képzelni, hogy ezek az emberek mire számítanak, hogy ezek milyen kattintásvadászok. És ilyen rengeteg van az országban; egyszerűen hányingerkeltő. Én általában mikor segítek, az nem azért van, hogy egy ember legyen ott egy kamerával, aki ezt rögzíti…”

– fejtegette a rapper.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik