Szórakozás

Mr. Busta szerint Majka a szövegíróknak köszönheti slágereit

Majka mindig is azt hangoztatta, hogy saját maga írja rapszövegeit, sőt egyszer még Friderikusz Sándort is megpróbálta dalírásra fogni. Mindezek ellenére Mr. Busta úgy gondolja, hogy slágerei túl jók ahhoz, hogy ne profi szövegírók tollából származzanak. A rapper minderről hamarosan megjelenő könyvében mesélt, amiben azt is állítja, hogy nem a féltékenység beszél belőle.

“Nekem ő túl nagyképű, meg azért lássuk be, hogy van különbség. Nekem nem kell egy piros tangában táncolnom a Való Világban, hogy rapsztár legyek. Egyszer egy videóriportban azt mondta, hogy biztos nekem is savanyú a szőlő, mert nekem nem huszon-x milliós a valamelyik dalom. Nekem nem kell huszon-x milliós nézettség, pont elég ez a fellépésmennyiség, ami van, csak ez maradjon, ezt tudjuk tartani” – kezdte Busta.

“Viszont én átlátom az ő zenei karrierjét, meg az egész felépített márkáját, hogy mikor van lemeze, miért van lemeze, mikor van éppen tévéműsorokkal tele, jól látható mögötte a gondolat, és nagyon ügyesen csinálja. Meg azt is átlátom, hogy nem ő írja a dalokat. Az ki**szottul lejön. Nagyon jól össze vannak rakva a dalok, ez az igazság, hallani, hogy szövegírókkal dolgozik.”

TV2
TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik