Élet-Stílus

„A legfelháborítóbb, ha valaki óvszer nélkül akarja”

sarah-greenmore(960x640).jpg (Array)
sarah-greenmore(960x640).jpg (Array)

Minden kérdésre válaszolt egy hivatásos szexmunkás. Jobbára egészen meghökkentő dolgokat.

Hivatásos örömlányként dolgozik egy valódi, legális bordélyházban Sarah Greenmore. Úgy döntött, bevállal egy kendőzetlen chat-et, a Reddit felhasználóival. Azt írja azért, mert az szexipart övező tévhitek sokasága égett be tényként az emberek fejébe: azért  úgy érezte, valakinek végre beszélnie kell a valóságról. Nem volt tabutéma, így szóba kerültek a szűz kamaszfiúk beavatásai, és az is, hogy milyen egy pornósztárral járni.

Sarah a nevadai Carson City mellett, egy Moonlite Bunny Ranch nevű bordélyban dolgozik, heti öt-hét éjszakát, de van úgy, hogy egy hónap munka után, egy hónapra szabadságra megy. Azt írja, a bevétele nagyon változó, de júliusban például, tizenhárom ledolgozott műszakkal, bruttó 9700 dollárt (nagyjából 2,7 millió forintot) keresett. Nincs tipikus napi kliensszáma: van, hogy egy sem akad, de volt olyan éjszakája, amikor egymás után hetet kellett bevállalnia.

Sarah természetesen a pénzért vágott bele az üzletbe: korábban egy fürdőben dolgozott, de nem igazán tudott kijönni a fizetéséből. Azt írja, két dolog fárasztja halálra: ha egy edzőtermi „lábnap” után felül kell lennie, illetve ha arról faggatják, mihez fog kezdeni, ha testéből már nem tud megélni.

 Fotó: Twitter / Sarah Greenmore

Elárulta: nők is megfordulnak a bordélyban, bár jóval kevesebben, mint a férfiak: „a nőkre kevésbé jellemző, hogy pénzért vegyenek maguknak szexuális szolgáltatásokat, de azért előfordulnak nálunk. Sokszor nem is konkrétan szexet akarnak, csak hiányzik nekik egy kis intimitás, vagy feszültségmentes szórakozás.”

Több kérdezőt érdekelt a szűz fiúk beavatása: Sarah pedig azt írta, hogy igen, rengetegen vannak, és mind meg is kapják, amit akarnak, bár vannak, akik nem úgy, ahogy tervezték. Van, akinek mindössze másfél percig tart az első alkalom, Sarah személyes rekordja pedig mindössze húsz másodperc.

Az ügyfelek elégedettsége egyébként első számú szempont: „ha majd leragad a szemem a fáradtságtól, akkor is mindent megteszek, hogy úgy érezd, életem legjobb menetén vagyok túl.” Pedig az extázis nem annyira jellemző a munkakapcsolatokra, Sarah azt leginkább a magánéletében találja meg.

 Fotó: Twitter / Sarah Greenmore

Persze, szexmunkásként nem könnyű párkapcsolatban élni: „pár évig együtt jártam egy pornósztárral, és igen, a munkánk nagyon megterhelte a kapcsolatunkat. Végül nem kifejezetten emiatt szakítottunk, de az ebből fakadó problémák állandóan körülvettek bennünket.

Meglepő válasz érkezett arra a kérdésre, hogy mi volt a leghajmeresztőbb kliensigény, amivel a lány találkozott. „Amikor valaki óvszer nélkül akarja. Az én és a klienseim egészsége és biztonsága mindennél fontosabb, téma lezárva. Egyszer egy egyetemista fiú levette az óvszert, amikor nem láthattam, de olyan leckét kapott, amit biztosan nem felejt el” – írja Sarah.

(Forrás: Reddit, Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik