Szórakozás

Pornót forgattak egy budapesti étteremben

Fényes nappal, ebédidőben forgattak pornót egy budapesti étteremben a vendégek szeme láttára - olvasható a Bors szombati számában.

Az interneten is fellelhető jelenetben egy fekete pólós férfi szexel egy fekete hajú nővel a vendéglátóhely önkiszolgáló pultján, ahová a vendégek a tálcáikat is teszik. A jelenetben úgy tűnik, a vendégek és a pincérek is szerepelnek. Egyikük meg is paskolja a főszereplő hölgy fenekét  – írja a lap.

Az újság elérte a tulajdonost, aki elismerte: tud róla, hogy pornót forgattak a helyén, de ez még azelőtt történt, hogy megnyitotta volna az éttermet. A filmet egyébként elítéli.

Az ügy kapcsán megszólalt a Borsnak a magyar pornópápa Kovács “Kovi” István is, aki szerint egy vérprofi nyilvános forgatásról van szó. Hozátette, ő nem utazik ilyenben, és nem is szereti a műfajt, mert ezeket a forgatásokat akár gyerekek is megláthatják.

“Biztosan fertőtlenítették a helyszínt a forgatás után, de nem szívesen ennék ott, ahol ilyen jeleneteket vettek fel” – jelentette ki Kovi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik