Élet-Stílus

Ezért ne szelfizz a melleid közé szorított kólával!

gemma jax, kólás szelfi 2 (Array)
gemma jax, kólás szelfi 2 (Array)

Itt az új víruskihívás, amiről azt mondják, hogy nemes ügyet szolgál. Sokkal valószínűbb, hogy az egész a pornóról szól.

Találkozott olyan fotókkal mostanában, melyeken női keblek közé dugott Coca-Colás üvegek, dobozok, vagy poharak vannak? Ha igen, az nem véletlen, ha még nem, nyugodt lehet hamarosan fog. Ez az új őrület, a #HoldACokeWithYourBoobsChallenge, vagyis a “tarts meg egy kólát a cicijeiddel” kihívás.

 Fotó: Instagram

A résztvevő nőknek meg kell szabadulniuk a felsőjüktől és a melltartójuktól, majd a kebleik közé szorított Coca-Cola termékkel le kell fotózniuk magukat. Az üdítő kiszerelését tekintve nincs megkötés: lehet kétdecis, dobozos, vagy kétliteres, palackos is, a lényeg, hogy megtartsák a mellek. Fontos, hogy a fotózás előtt a mellbimbókat le kell valamivel takarni, hogy egyetlen közösségi portál se cenzúrázza ki az elkészült képeket.

A merész fotók pedig záporoznak a közösségi portálokra a világ minden tájáról. A jelenség már olyan celebeket is megnyert magának, mint Kate Upton, aki ezzel a nem egészen szabályos, ruhás szelfivel szállt be a játékba.

 Fotó: Instagram

Mi értelme az egésznek? A résztvevők úgy tudják, hogy a kihívás a mellrák elleni küzdelemről szól, arról, hogy így hívják fel a világ figyelmét a betegségre. Ezt azok is elhitték, aki lelkesen posztolják a kólás-cicis szelfijeiket, és azok is, akiknek egyáltalán nem tetszik a kihívás. Utóbbiak azt mondják, nem értik, hogy ezek a fotók hogyan tudnák segíteni a mellrák elleni küzdelmet, sőt, inkább mókásnak festik le a betegséget, arról nem beszélve, hogy azoknak, akiknek a rák miatt kellett amputálni a melleiket, nem lehet túl jó érzés ezeket a szelfiket nézegetni.

 Fotó: Instagram

Az éles hangú kritikák miatt aztán közlemény jelent meg a kihívás Facebook oldalán, melyben az ötletgazdák azt írják, ők sohasem állítottak olyat, hogy a mellek közé szorított kólának bármi köze lenne a mellrákhoz. Az egész néhány hete, egy baráti társaság hülyéskedésével indult: Gemma Jaxx viccből rakott egy éppen a keze ügyébe eső kóláspalackot a mellei közé, amiről egyik barátjának Danny Frostnak jutott eszébe, hogy internetes kihívást kellene csinálni a dologból, csak úgy a móka kedvéért. A mellrákot a résztvevők ragasztották valamiért a kezdeményezéshez.

Az ügyet némileg árnyalja, hogy Gemma Jaxx, és Danny Forst egyElite Talent Referral nevű ügynökséget vezetnek, ami “felnőtt tartalmak készítéséhez” közvetít modelleket, olyan neves partnerek számára, mint a Palyboy, vagy a Hustler, de foglalkoznak pornós tehetségkutatással is.

 Gemma Jaxx: minden ezzel a képpel kezdődött (fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik