Élet-Stílus

A szeretet miatt haldoklik a túlsúlyos asszony

A közel 300 kilós nő szeretne változtatni az életén, de míg párja nem hagyja, nem tud nekiállni a fogyókúrának sem.

A texasi Angel Parrish saját elmondása szerint rettenetes állapotban van: nem elég, hogy túlsúlya már-már az életét veszélyezteti, de az utóbbi években súlyos depresszióba evett. A 42 éves, egygyermekes anya azt mondja, gyűlöli a testét, de még ennél is jobban gyűlöli a tényt, hogy képtelen megálljt parancsolni a falási rohamainak, és hogy éveken keresztül nem tudta rávenni magát a fogyókúrára.

Angelnek egyetlen mentsége van: a férje. Don ugyanis pontosan tudja, mennyire zavarja Angelt a több száz kilós túlsúlya. Azt is tudja, hogy szerelme minden egyes pluszkilóval az életét kockáztatja, ennek ellenére ágyba viszi neki a gigantikus, többfogásos reggelit, és jó formán az egész napját főzéssel tölti, hogy ha Angel megéhezne, friss ételt szolgáljon fel neki. És, ha mindez nem lenne elég, Don vásárolt egy kerekesszéket is a feleségének, hogy ne kelljen a lábait terhelnie a mozgáshoz.


A 42 éves nő képtelen változtatni életén
Kép forrása: TLC

Dr. Younan Nowzaradan a párnak elmondta, ha Angel ilyen ütemben hízik tovább, előbb-utóbb az élete is veszélybe kerülhet. Hozzátette, ahhoz, hogy az orvosok egyáltalán megfontolják egy gyomorgyűrű beültetésének lehetőségét, Angelnek legalább 22,5 kiló feleslegtől meg kellene szabadulnia.

Angel a TLC csatorna műsorában elárulta, 14 évesen kezdett megállíthatatlanul hízni, azután, hogy újszülött kislányát örökbe kellett adnia. A fiatal lánynak szülei nem engedték, hogy megtartsa a babát, az örökbefogadása után omlott össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik