Élet-Stílus

Jól jöhet Katalin hercegnő spórolós ötlete

Köztudottan nem szeret herdálni Vilmos herceg ifjú neje, épp ezért az ajándékoknál is inkább a szívét, mint a pénztárcáját nyitja ki...

Kate Middleton új színt vitt a brit monarchia ködös szokásai közé azzal, hogy vállaltan pazarlásellenes, például nem hajlandó ruháit egyetlen viselés után kiselejtezni. Ezek után nem meglepő, hogy karácsonyra sem a Big Ben színarany mását készítteti el királyi (nagy)anyósának, hanem saját készítésű ajándékkal kedveskedik. A hírek szerint egy lekvárt fog átadni az Egyesült Királyság uralkodójának, méghozzá eperből, valamint egy szilvabefőttel toldja meg az igazán különleges ajándékot.

Aki arra fogadna, hogy nevetség tárgya lesz, nagyot téves, ugyanis II. Erzsébet sokkal többre értékeli az ilyen meglepetéseket – bár ez utóbbi kétséges, miután a Daily Mail már megírta – a drága, feltűnő szuveníreknél. Egyébként nem sokkal áprilisi esküvője után látták a hercegnét az egyik áruház polcain válogatni a különböző üvegek között, és állítólag azóta profi, ami a dzsemkészítést illeti.

Az ötletet egyébként nyugodtan el lehet lopni, még most sem késő egy jó almalekvárt főzni kis birssel megbolondítva, de körte vagy narancs is lehet az alapanyag. Ami pedig a csomagolást illeti, válogathatunk a különböző csuprok, szilkék, csatos és egyéb üvegek között, hogy minden szerettünk az egyéniségéhez illőt kapja meg. Ráadásul, ha el is fogy a finomság, emlékül megmaradt az edény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik