Élet-Stílus

Elcsúfították Kate és Pippa Middletont

Ha beházasodsz a világ egyik legismertebb családjába, ne csodálkozz, ha a végén már magadra sem ismersz, vonhatja le a tanulságot Katalin hercegnő.

Bár a brit adófizetőknek komoly pénzébe kerül (fejenként 62 penny) a királyi pereputty, pardon, a felségek fenntartása, azért ne sajnáljuk meg túlságosan a szigetlakókat, mert úgy 500 millió fontot hoznak a brit gazdaságba évente főleg a turizmusnak köszönhetően, írja a Management Today, amely azt is bemutatja, hogy most épp mivel akar keresni egy amerikai cég a Middleton őrületen.

A Hero Builders nevű cég megalkotta Kate és Pippa Middletont akcióhősként, ami alatt nem ám terepruhás szépségek értendők, sokkal inkább morbid karikatúrák: menyasszonyi és koszorúslányi ruhákban feszítenek Jean-Claude Van Damme-hoz illő izmokkal. Katalin ráadásul kétféle öltözékben kapható, derül ki az amerikai központú cég honlapjáról. Egyrészt kézzel készült másolat az eredeti Alexander McQueen ruháról, ez a változat 189,95 dollár (több mint 43 ezer forint), míg a Hero Builders saját kreációjában csupán 49,95 dollár (11 ezer forint). Pippa pedig a közimádatnak örvendő, popó domborító ruha replikájában domborít – 49,95 dollárért akár a te polcodon is.

Már korábban is készült baba az ifjú párról a Hamleys-nél, ami talán egy kicsit kevésbé csúnya lett, bár a legkevésbé sem idealizált kép a hercegi párról, darabonként 50 font az áruk. A Toys R Us pedig Katalin eljegyzési figurájával keres még mindig jó pénzt (49,99 dollár).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik