Élet-Stílus

A sztár, aki sztárt csinált Lady Gagából

A popdíva háta mögött profi szakemberek állnak, akik pillanatok alatt tették divatikonná Gagát.

Lady Gaga néhány év alatt ért a világ tetejére. Nemcsak a slágerlistákat, hanem a magazinok címlapjait is meghódította, olykor botrányos, de semmiképpen sem hétköznapi viseleteivel. A felelős Gaga megjelenéséért nem más, mint Nicola Formichetti, egy 34 éves stylist, aki évek óta dolgozik együtt a popikonnal.
A munkakapcsolat a stylist karrierjére is jó hatással van, hiszen 2010 végén a Thierry Mugler nevű divatház vezető-tervezőállást ajánlott neki. El is fogadta. Igaz, ezt csak másodállásának tartja, hiszen az első továbbra is Gaga.

“Főnökasszonya” kedvéért egész nap olyan emberek ruháit és kiegészítőit kutatja a világban, amelyek passzolnak a világ egyik legkülöncebb sztárjához, aki egy műanyag negyvencentis talppal bíró cipőből is világszerte trendet csinál.

Nem is csoda, hogy Lady Gaga életében nincs olyan nap, amikor ne jelenne meg valahol, hogy épp mit viselt. Ennek ékes bizonyítéka a német Bild című lap összeállítása, amelyben a sztár által júliusban viselt ruhákat gyűjtötték össze. Mert, hogy Gaga és csapata arra is ügyel, hogy minden nap készüljön kép az aktuális viseletről és az el is jusson a nyilvánossághoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik