Élet-Stílus

Tönkremegy a Sugarbird?

A köztudatba pillanatok alatt berobbantak, most mégis aggasztó változásokon mennek át a Sugarbird bombázói.

Jagasics V. Csonka Hedvig a márka főtervezője borítékolva látta a sikert, ha népszerű hazai modelleket szerződtet társtervezőnek és reklámarcnak. Egy darabig működött is az elképzelés Bódi Sylvi, Dukai Regina, Debreczeni Zita, Horváth Éva és Zimány Linda szárnyai alatt, de most meglepő módon szinte egy időben vonultak ki a WestEndből, és zárták be a Podmaniczky utcában működő boltjukat is.
A Bors munkatársa utánajárt annak, hogy valóban csődbe mehet-e a „cukormadarak” vállalkozása:

„Ruháinkat inkább a magasabban kvalifikált vendégkör veszi. Nem félek tőle, hogy esetleg bajban lenne a márka, hiszen egy másik bevásárlóközpontban levő üzletünkben sokan vásárolnak, és már elkezdtünk dolgozni az őszi kollekción is. Nem a miénk egyébként az egyetlen magyar márka, amelyik kivonul a WestEndből, ez korántsem a bukás jele”- számolt be a napilapnak Bódi Sylvi.

Lakatos Márk stylist viszont másképp látja a helyzetet. Amikor Sylvi szülinapi partiján megkérdezték a bezárás okáról csak ennyit mondott: „Mert nem viszik a rongyokat!”

A Sugarbird csapata viszont optimista marad és kizárólag a nem megfelelő célközönségben látják a kényszerű változás okait, amit az új üzletek nyitásával helyrehozhatnak. Jagasics V. Csonka Hedvig elmondása szerint Szegeden, Miskolcon, Nagykanizsán is nyitottak üzleteket és mindemellett egy külföldi partnerrel is tárgyalnak a további terjesztésről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik