Élet-Stílus

Giggs folytatja: hosszabbított a MU-val

Ryan Giggs, a Manchester United veterán szélsője egyszerűen nem tudja abbahagyni: újabb egy évre, 2012 nyaráig írt alá a „vörös ördögökhöz".

Bár már 37 esztendős, miért is hagyná abba, amikor úgy érzi, hogy még mindig tud segíteni a csapatnak. Elsősorban ezért döntött úgy, hogy a legmagasabb szinten folytatja, pedig korábbi sajtóhírek szerint egy zsák pénzért elmehetne Dubaiba levezetni.

37 évesen is lendületben (MTI/EPA)

37 évesen is lendületben (MTI/EPA)

„Mindig is a Manchester United sikereiért akartam küzdeni, és szerencsés vagyok, hogy immár 20 éve tehetem ezt” – így Giggs, aki azzal, hogy 2012 nyaráig meghosszabbította a szerződését, a 21. szezonját is megkezdheti a Unitedban, amelynek színeiben több mint 850 meccsen lépett pályára, s túl van már a 600. Premier League-fellépésen is.

Giggs a klub egyik legendájává vált 1991. március 2-án történt bemutatkozása óta, összesen 32 trófeát, közte 11 bajnoki címet és két BL-t nyert a „vörös ördögökkel”.

„Nem nagyon van arra szó, amivel Giggst méltatni lehet, így legfeljebb azt mondhatom, hogy csodálatos ember és csodálatos játékos. Csak különleges személy lehet az, aki ennyi idősen is képes és akar is a legfelső szinten futballozni” – mondta Sir Alex Ferguson, a Manchester United szintén veterán, 69 éves szakvezetője, aki a kezdettől fogva a walesi szélső edzője, lévén 1986 óta irányítja az Old Trafford kedvenceit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik