Élet-Stílus

Húszezren köszöntötték Ronaldinhót

admin
admin

2011. 01. 13. 11:49

Valóságos népünnepély keretében zajlott le Ronaldinho hivatalos bemutatása szerdán Rio de Janeiróban, Brazília legnépszerűbb futballcsapatánál, a Flamengónál, ahová egy évtizednyi európai légióskodás után szerződött a hazatérő korábbi aranylabdás játékos.

A klub székházánál több mint húszezren sereglettek össze, ki “Dinhót” ábrázoló maszkban, ki az új szerzemény 10-es számú mezét viselve üdvözölte a rendkívül népszerű labdarúgót, aki meghatottan mondott köszönetet a fogadtatásért.

A pár éve a világ legjobb futballistájaként jegyzett, olaszországi “levezető” éveiben, az AC Milannál azonban már jobbára csak epizódszerephez jutott 30 esztendős világbajnok azt ígérte a szurkolóknak, hogy a pályán fogja meghálálni az iránta megnyilvánuló szeretetet.

A fiesztává átlényegült bemutatásról szóló beszámolók a “brazil futball legdrágább aláírásaként” minősítették a tényt, hogy Ronaldinho végül is – nevelőklubja, a Grémio, s az érte szintén harcba szálló Palmeiras helyett – a becslések szerint csaknem 40 milliós szurkolótábort maga mögött tudó Flamengót választotta, ám hogy mennyiért, arról nincs hivatalos adat.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.