Élet-Stílus

Nyílt fórumra hívják az MLSZ-t

A magyar labdarúgás négy legnagyobb szurkolótábora, a Debrecen, az FTC, az Újpest és a Videoton drukkerei nyílt fórumra hívják a magyar szövetség (MLSZ) és a futballklubok vezetőit, valamint a sportpolitikusokat.

Az MTI-hez eljuttatott közleményből kiderül, hogy a szurkolók a hazai labdarúgással és legfőképp a drukkerekkel kapcsolatos kérdésekben szeretnék megvitatni álláspontjukat a sportvezetőkkel.

“Arra kérjük az MLSZ vezetését, elsősorban Csányi Sándort, valamint az élvonalbeli klubok vezetőit és a sportpolitikusokat, legyenek partnerek abban, hogy szurkolóbarát időpontban (munkaidőn kívül) közösen hozzunk tető alá egy nyílt fórumot – áll a levélben. – Az MLSZ vezetését arra kérjük, hogy vállalja fel az esemény megszervezését, hívjon össze minden tekintetben kompetens társaságot, hogy egy kötetlen, de fontos kérdéseket érintő beszélgetésen vitathassuk meg elképzeléseinket, ötleteinket.”

A drukkerek hat témát jelöltek meg, amelyekről szeretnének egyeztetni a fórumon. Az általuk legfontosabbnak tartott kérdések között van a “stadionbeli körülmények”, a sportfinanszírozás, a “pirotechnika biztonságos keretek között való legalizálása” és “a szurkolói kártya árnyoldala” is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik