Élet-Stílus

Kovács Miklós maradt az FTC elnöke

Kovács Miklóst választották a következő négy évre az FTC elnökének. Erről az egyesület keddi tisztújító közgyűlésén szavaztak a küldöttek.

Az FTC kézilabdacsarnokában tartott közgyűlésen – amelyen 256-an szavaztak – tizen pályáztak az elnökségi helyekért, közülük kilencen kerültek be a testületbe, a legtöbb szavazatot Springer Miklós, a klub alapítójának unokája kapta, szám szerint 225-öt.

Ezt követően a már újonnan megválasztott elnökségi tagok titkos szavazással választották meg Kovács Miklóst a klub első emberének. Az 1899-ben alapított FTC alelnöke Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester lett, aki terveiben beszámolt arról, hogy az Orczi kertben szeretne létrehozni egy könnyűszerkezetű jégkorongcsarnokot.

Kovács Miklóst először augusztus 17-én választották elnöknek, azt követően, hogy Rieb György megnövekedett üzleti elfoglaltságaira hivatkozva távozott a zöld-fehérek éléről.

Kovács szeptember 24-en lemondott, mivel fontosnak tartotta, hogy ne egy másfél éves időszakkal gazdálkodó, hanem egy négy évre szóló mandátummal rendelkező vezető testület irányítsa a klubot. A mostani megválasztásával négy évre megkapta a bizalmat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik