Élet-Stílus

Agüero visszatérhet

Az Atlético Madrid argentin válogatott támadóját már csak egy fitnesz teszt választja el attól, hogy akár a vasárnapi bajnoki mérkőzésen csapata rendelkezésére állhasson.

A madridi együttes szakvezetője, Quique Sanchez Flores a szombat esti sajtótájékoztatóján leszögezte, hogy a „Kun” csak abban az esetben kap lehetőséget, ha a vizsgálatok ezt lehetővé teszik.

A jelenleg a 6. helyen tanyázó Atlético a Zaragozát fogadja a Vicente Calderón stadionban, s a sereghajtó elleni esetleges győzelem esetén akár a negyedik helyre is felzárkózhat.

„Sergio már jó ideje a csapattal együtt készül, s egyre jobban belerázódik. Talán már a hétvégén is számításba vehetem, mindez azonban csak a mérkőzés előtt dől majd el. A Zaragoza ellen a szokásos játékunkkal szeretnénk előrukkolni, azaz minél gyorsabban járatni a labdát, ezzel erősödő nyomást gyakorolni az ellenfélre. Nem lesz könnyű, a vendégeknek lényegesen jobb csapatuk van annál, mint amit a helyezésük sugall” – árulta el Flores az AS sportlapnak.

Az argentin csatár a madridiak Bilbao elleni, 2-1-re megnyert idegenbeli találkozóján szenvedett térdsérülést, s bár az állapota rohamosan javult, túl korán vetették be a Barcelona elleni múlt hétvégi rangadón; már az 52. percben le kellett cserélni. Az Atlético végül 2-1-re kikapott hazai pályán a bajnoktól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik