Élet-Stílus

Gyan játszani akar

A ghánai támadó sérülése ellenére játszani szeretne Uruguay ellen.

A ghánaiak csatára az Egyesült Államok elleni találkozón megsérült, ám úgy véli, időben felépül ahhoz, hogy szerepet kapjon az Uruguay elleni negyeddöntőben. A dél-amerikai és az afrikai csapat pénteken találkozik, s az eddig három gólt szerző Asamoah Gyan nélkül Ghána komoly hátrányban lenne, ami a támadásokat illeti.

A Rennes csillaga nem vett rész a csapat két legutóbbi edzésén, ám a bokáját fájlaló 24 esztendős futballista optimistán nyilatkozott az esélyeit illetően.

„Egyre jobban érzem magam, a bokám sem fáj már minden mozdulatnál. Hétfőn kiábrándító volt, s a fájdalmak miatt kedden is pihennem kellett. Ám azt hiszem, péntekre rendbe jön, egy-két napos kímélés, és játékra kész leszek.”

Gyan Szerbiaés Ausztrália ellen büntetőből volt eredményes, míg az amerikaiak ellen a hosszabbításban már akcióból érte el a mindent eldöntő találatot.
„Uruguay nagyon komoly ellenfélnek ígérkezik, de ezen a szinten már nincsenek gyenge riválisok; s minket nem érdekel, ki ellen kell játszanunk. Bárki ellen felvesszük a harcot.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik