Élet-Stílus

Ki pótolhatja Stohl Andrást az X-faktorban?

Megüresedett egy műsorvezetői poszt Ördög Nóri mellett az RTL Klub szuperprodukciójában, az X-faktorban. Több név is esélyes, de vajon kit választ majd a csatorna?

Az RTL Klub fennállásának legdrágább műsora lesz az X-faktor, a csatorna a licencdíjra és a promócióra is rengeteget költött: azt szeretnék, hogy a márkát ne sokan ismerjék, hanem mindenki az országban. Az [origo] azt latolgatta, hogy vajon kire esik majd a csatorna választása, hogy betöltse a karambolozó Stohl András megüresedett helyét. Az már most valószínűnek tűnik, hogy az RTL Klub nem kívülről hoz embert, a problémát az [origo] szerint ott dolgozó, vagy RTL-közeli tévéssel oldják meg.

Az esélyesek között szóba jöhet Fábry Sándor, Csonka András, Gönczi Gábor, Hajós András, Jáksó László és Sebestyén Balázs is. Az [origo] azt valószínűsíti, hogy a legnagyobb esélye a Széf műsorvezetőjének, Sebestyén Balázsnak van. Megkérdezték az RTL Klub programigazgatóját, Kolosi Pétert, aki elmondta, hogy a csatornának határozott elképzelése van a műsorvezető személyéről, míg Sebestyén Balázs a tehetségkutatóról annyit mondott, hogy egyelőre nem foglalkoztatja a téma, majd akkor gondolkodik el a lehetőségen, ha jön a telefon.

Mindeközben tovább folyik a találgatás arról, hogy a Duna TV, Tűzvonalban című sorozatában, kinek adja majd a stafétát az ittas vezetés miatt lapátra tett Stohl. Felröppent a hír, hogy a még hátralévő 6 részben Szabó Győző bújna Bordás őrnagy bőrébe: a sorozat producere is rá voksol, a színész is elismerte, hogy megkeresték, ám elképzelhető, hogy mégsem vállalja a szerepet. A hirado.hu úgy tudja, hogy Szabó helyett Nagy Ervin az esélyes, ám ezt az információt még senki sem erősítette meg. A Duna TV azt ígérte, pénteken elárulják az új színész nevét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik