Szórakozás

Megszólalt Stohl András: Bocsássanak meg nekem az emberek!

"Többször figyelmeztetett már édesanyám, élettársam és gyerekeim is, hogy ne vezessek ittasan"-mondta Stohl.

“Arra amit én csináltam, nincs mentség. Mérhetetlenül fáj, hogy visszaéltem az emberek bizalmával – mondta az RTL kamerája előtt Stohl András, majd hozzátette: nincs más lehetőségem, minthogy bocsánatot kérjek mindenkitől. Úgy látszik, nekem kellett egy ilyen pofon.”

Buci azt mondja, többször figyelmeztette édesanyja, párja Anicsika, nővére és még a gyerekei is, hogy ne vezessen ittasan.

“Mindenki felé csak lelkiismeret furdalással tudok tekinteni. Mindenkinek igaza volt, hülye voltam” – ismerte el a színész-műsorvezető.

Arra a kérdésre, hogy valóban segítségnyújtás nélkül ment el a helyszínről, a következőket mondta.

“Természetesen erről szó sincs. Nem volt cserbenhagyás. Többször is odamentem a balesetet szenvedett bácsihoz, aki azt mondta fáj a lába és beszorult. Próbáltam kimenteni, de nem tudtam. Felesége hívott mentőt, aminek a kiérkezéséig a helyszínen maradtam.”

Stohlt a karrierjével kapcsolatosan a legrosszabbra számít.

“Nemcsak a bácsi lábát, de az életemet is kettétörtem. Ezzel a mentalitással, amit én képviselek, nem fér bele, hogy fiatal tehetségeket oktassak”- célzott az X Faktor című műsor vezetésére Stohl.

Végezetül annyit mondott a színész, reméli, hogy teljesen fel fog épülni a műtéten átesett idős férfi. Az emberektől pedig megbocsátást kér.

Ajánlott link:

Interjú Stohl Andrással a baleset után (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik