Élet-Stílus

Gera a jók között

Gera Zoltánt a jók közé sorolta a Goal.com a csütörtök esti Hamburg-Fulham Európa Liga-mérkőzésen.

Az angol együttes magyar légiósának teljesítményét hatosra értékelte az 1-10-ig osztályozó internetes szaklap. A Goal.com szakírója úgy véli, a jó formában lévő Gera Zoltán volt csapata legveszélyesebb játékosa a gól nélküli döntetlennel zárul találkozón; jól teljesített, csak a rá jellemző klasszis befejezés hiányzott csütörtökön a játékából.

Ezzel együtt Fulham-játékosok közül „a megbízható teljesítményt nyújtó” középső védő, Aaron Hughes, illetve a több remek védését is bemutató Mark Schwarzer volt kapta a legmagasabb osztályzatot, egyaránt nyolcast. A hazaiaknál a hetes volt a legjobb érdemjegy, ezt öten érdemelték ki, ugyanakkor hárman is – például a legnagyobb „név”, Ruud van Nistelrooy – ötöst kaptak, ami ebben az esetben közepes teljesítményt takar.

A Goal.com értékelése

Hamburg: Rost 6 – Demel 6, Boateng 7, Mathijsen 7, Aogo 6, Trochowski 7, Jarolim 7, Zé Roberto 6, Pitroipa 7, Guerrero 5, Van Nistelrooy 5, cserék: Petric 6, Rincon 5.
Fulham: Schwarzer 8 – Baird 6, Hughes 8, Hangeland 7, Konchesky 6, Davies 5, Murphy 6, Etuhu 7, Duff 6, Gera 6, Zamora 5, csere: Dempsey 6.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik