Élet-Stílus

Az AC Milan bevette Firenzét – videó

Az AC Milan szerdán négy pontra megközelítette a listavezető Intert, miután egy 92. percben szerzett góllal legyőzte a Fiorentinát a Serie A 17. fordulójából elhalasztott meccsén.

A Fiorentina a 76. percig vezetett a Milan ellen, miután a korábban a piros-feketéknél is megfordult Gilardino remekül tette bele a labdát Jovetic passzerű lövésébe. A Milan a hajrában egyenlített, az öt perccel korábban csereként beállt Huntelaar kényszerítőzött Ronaldinhóval, majd a jó ütemben visszakapott labdát a rövid alsó sarokba helyezte.

A Milan győztes gólja

Az utolsó percekben a firenzei csapat is bevihette volna a győztes találatot, csakhogy Keirrison próbálkozását Abbiatti bravúrral védte. Átellenben Frey viszont tehetetlen volt Pato lövésével szemben, a brazil csatár a kapus lábai között találta meg a hálóig vezető utat. A gólpassz ezúttal is Ronaldinho nevéhez fűzödik, ő ívelte közepére a labdát.

A Milanhoz hasonlóan még a BL-ben is érdekelt Fiorentina legutóbbi hat tétmeccséből ötödik alkalommal nyelte le a vereség keserű piruláját, és jelenleg csak 10. a tabellán.

Serie A, a 17. fordulójából elhalasztott mérkőzések:


Fiorentina-AC Milan 1-2 (1-0)


Gól: Gilardino (14.), ill. Huntelaar (76.), Pato (92.)

Udinese-Cagliari 2-1 (0-1)


Gól: Sanchez (68.), Di Natale (70.), ill. Jeda (3.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik