Élet-Stílus

Nevetséges büntetővel nyert a Juve – videó

Egy erősen kérdéses büntetőnek köszönhetően szakadt meg a torinói gárda hatmeccses nyeretlenségi sorozata. Koman Vladimirék 3-1-es vereséget szenvedtek a Cagliari vendégeként.

Négy nappal az edzőváltást követően győzelemmel debütált a Lazio kispadján Edoardo Reja. A fővárosiak a Parma vendégeként végig nagy fölényben futballoztak, de csak a második félidőben biztosították be a győzelmüket. A vendégek góljait Stendardo, illetve az a Zarate szerezte, aki meglepetésre csak a kispadon kezdett.

A Bari Koman Vlagyimirrel a kezdőben 3-1-re kikapott a Cagliari otthonában. A magyar középpályás végigjátszotta a találkozót, csapattársát, Gosztonyi Andrást nem jelölte a tréner a keretbe.

A Juventus új trénere is első győzelmét aratta, de Rejával ellentétben Alberto Zaccheroninak csak a harmadik meccsen sikerült begyűjtenie mind a három pontot. A torinóiaknak nem volt könnyű dolguk, hiszen a szokásos sérültek (Trezeguet, Iaquinta, Camoranesi) mellett az eltiltott Felipe Melo és a világbajnok Fabio Cannavaro sem léphetett pályára a Genoa ellen.
A vendégek kezdtek jobban a meccset, és Rossi találatával hamar vezetést szereztek. A Juve egy óra elteltével fordított Amauri és Del Piero révén, de a Genoa fiatal támadója második góljával kiegyenlített. Már úgy tűnt, hogy ismét pontokat hullajt az Öreg Hölgy, amikor a bíró tizenegyest ítélt, egy a büntetőterületen kívül elkövetett szabálytalanságot követően, és Del Piero nem szórakozta el a lehetőséget.


Győzelmével a Juve felkapaszkodott a tabellán az ötödik helyre, az este az Intert fogadó Napoli elé.


serie a, 24. forduló



Cagliari-Bari 3-1 (2-0)


Gól: Conti (13.), Nene (30.), Cossu (53.), illetve Masiello (52.)

Catania-Atalanta 0-0


Piros lap: Bellini (74., Atalanta)

Chievo-Siena 0-1 (0-0)


Gól: Ferreira (75.)

Juventus-Genoa 3-2 (1-1)


Gól: Amauri (42.), Del Piero (61., 78. – utóbbit 11-esből), illetve Rossi (16., 63.)

Livorno-Bologna 0-1 (0-1)


Gól: Di Vaio (22.)

Parma-SS Lazio 0-2 (0-0)


Gól: Stendardo (68.), Zarate (89.)

Piros lap: Jimenez (73., Parma)

Később:
SSC Napoli-Internazionale 20:45 ó (Sport2)

Korábbi meccsek:
Sampdoria-Fiorentina 2-0
AS Roma-Palermo 4-1
AC Milan-Udinese 3-2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik