Élet-Stílus

Schumi visszatérése a feleségnek is köszönhető

Felesége támogatta a korábbi hétszeres világbajnok Michael Schumachert abban, hogy a Mercedes pilótájaként visszatérjen a Forma-1-be.

Szerdán jelentették be, hogy a hétszeres világbajnok, 40 éves pilóta három év szünet után visszatér a Forma-1-be, s a 2010-es szezonban a Mercedes GP pilótája lesz.

A pilóta honlapján az asszony úgy fogalmazott, hogy a döntés ugyan „a feje tetejére állítja a család életét”, de hozzátette: „Michaelnek szüksége van kihívásra, ő ilyen”.

„Igazán meg tudom érteni a vállalását, azt hiszem, nagyszerű, amit elhatározott” – tette hozzá Corinna, aki Schumi 2006-ban történt visszavonulása idején még más véleményen volt, állítólag azért rágta a férje fülét, hogy végre hagyja abba a versenyzést.

Corinna Betsch 1995 augusztusában kötötte össze az életét a sztárpilótával, akit két gyermekkel ajándékozott meg: Gina-Maria 1997-ben, Mick 1999-ben született.

A Schumacher-házaspár legendás arról, hogy a családot óvja, védi a reflektorfénytől; Corinna ugyan korábban több alkalommal is elkísérte a férjét a futamokra, de más pilótafeleségekkel, barátnőkkel ellentétben mindig igyekezett a háttérben maradni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik