Élet-Stílus

Botrány az AC Milan edzőkomplexumánál

Több száz feldühödött AC Milan-szurkoló hétfőn a déli órákban megtámadta a klub edzőkomplexumát, a kiérkező rendőröknek kellett helyreállítaniuk a rendet.

Finoman szólva nem indult valami jól a felkészülés az AC Milannal. A nyári szünet utáni első munkanapon ugyanis a szurkolók is megjelentek a csapat edzőkomplexumánál, és különféle tárgyakkal, palackokkal, pirotechnikai eszközökkel vették célba a klubépületet, miközben a következőt kántálták: „Aki meg akar bennünket állítani, azt kórházba juttatjuk”.

Állt a bál (goal.com)

Állt a bál (goal.com)

A több száz milánói drukker haragja a vezetők – elsősorban Silvio Berlusconi tulajdonos és Adriano Galliani alelnök – ellen irányult, amiért eladták a brazil Kakát, ráadásul egyelőre senkit sem szerződtettek a helyére.

Ráadásul Berlusconi hétfőn megjelent nyilatkozata is borzolta a kedélyeket. A La Gazzetta dello Sportnak ugyanis afféle porhintésként azt mondta: a Milan erősebb az Internél.

A kiérkező rendőrök ugyan helyreállították a rendet, és jelenlétüknek köszönhetően valamelyest békésebb hangulatban folytatódott a demonstráció, ezzel együtt a minőséghez, sztárokhoz szokott híveket nem lesz könnyű kibékíteni…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik