Élet-Stílus

Inter: bizonytalan Mourinho jövője

A portugál Jose Mourinho egy újabb érdekes nyilatkozattal lepte meg a nagyérdeműt: bizonytalannak tartja helyzetét az Inter együttesénél.

A jövőjét firtató újságírói kérdésre José Morinho elmondta: „Nyolcvanhat nap múlva távozom az Intertől, ugyanis nyári szabadsára megyek. Hogy ezután visszatérek-e? Nos, a labdarúgásban soha sem lehetsz biztos semmiben.”

A portugál szakvezető a nyáron vette át az olasz bajnok irányítását, bár a csapata az élen áll a Serie A-ban, emellett a Bajnokok Ligájában és a Olasz Kupában is versenyben van még – igaz, utóbbiban bravúr lenne, ha döntőbe jutna… -, a helyi sajtóval sok konfliktusa akadt, talán emiatt is éreztette több alkalommal, hogy nem érzi túlságosan jól magát Itáliában.

A nyáron hároméves szerződést kötött az Interrel (MTI/EPA)

A nyáron hároméves szerződést kötött az Interrel (MTI/EPA)

„Bizonytalan a helyzet. Lehetséges, hogy maradok két, három, esetleg tíz évet, de ez rengeteg dolgon múlik…” – magyarázta Mourinho, aki Roberto Mancini esetleges visszatéréséről szóló pletyka kapcsán azt mondta, ha a vezetők a színfalak mögött az utódját keresnék, ő úgy biztosan abbahagyná a munkát.

A 46 esztendős szakvezető a Chelsea-vel történt szakítása után többször is kijelentette, egy napon szívesen dolgozna újra a Premier League-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik