Élet-Stílus

MU: Ferguson nem tart a Citytől

Sir Alex Ferguson, a bajnoki címvédő Manchester United menedzsere nem tart a Citytől, még akkor sem, ha a városi rivális megszerzi Kakát az AC Milantól.

„Minden tiszteletem a Cityé, de lássuk be, nincs azon a szinten, ahol a Chelsea vagy éppen a Liverpool” – magyarázta a Manchester United menedzsere, amikor azt tudakolták tőle, tart-e a Kakát vélhetően megszerző városi vetélytárstól.

„Mivel a Manchester City nem tartozik a közvetlen riválisaink közé, nem is nyugtalanít, ami a klubnál történik – így Sir Alex.

Nincsenek álmatlan éjszakái a City miatt (MTI/EPA)

Nincsenek álmatlan éjszakái a City miatt (MTI/EPA)

– Persze vannak csapatok, amelyeket megkülönböztetett figyelemmel követek. Évekig ilyen volt az Arsenal, amellyel nagy csatákat vívtunk a különböző trófeákért. Figyeltem kiket igazol, a keretében kik a sérültek és az eltiltottak. Ilyen szempontból most a Chelsea és a Liverpool érdekel, bár nemsokára az Arsenallal is újra számolni kell majd” – tette hozzá Ferguson.

A Manchester Cityvel ugyanakkor nem számol a 67 esztendős skót menedzser, aki szerint a városi ellenlábas Robinho és – amennyiben összejön – Kaká megszerzése után is folytatja erősítési akcióját. De ez sem izgatja, Ferguson nem félti a csapatát, mint mondta, a United készen áll a kihívásokra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik