Élet-Stílus

Benzema 2013-ig a Lyoné

Karim Benzema meghosszabbította a szerződését a jelenlegi klubjával, 2013-ig marad a hatszoros francia bajnok Olympique Lyon alkalmazottja.

A hosszabbításról már a múlt héten megegyezett a klub és a játékos, ám a megállapodás csak most vált hivatalossá. Karim Benzema 2013-ig marad a Lyon alkalmazásában, ráadásul az új szerződés plusz egy éves opciót is magában foglal.

Az új kontraktus aláírásával eldőlt, hogy a 20 éves gólvágó – aki a szezonban eddig 27-szer volt eredményes – nem igazol külföldre, holott több európai topcsapat érdeklődését felkeltette, leginkább a Manchester United fente rá a fogát.

2013-ig Lyon-szerelésben bűvöli a labdát (dpa)

2013-ig Lyon-szerelésben bűvöli a labdát (dpa)

„Itt akartuk tartani, ezért mélyen a zsebünkbe nyúltunk. Pazar ajánlatot tettünk elé, így nem kell külföldre mennie, hogy jól keressen. Persze megérdemli a pénzét” – mondta a Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas.

Azt pontosan nem tudni, hogy Benzema mekkora summát kap, ám az árulkodó, hogy immáron ő a francia bajnokság legjobban kereső játékosa – ezt az egyik közeli ismerőse kotyogta el.

„Innentől kezdve már nem kérdés, hogy távozom-e a klubtól. Nagyon jól érzem magam Lyonban, itt élek, és ebben a csapatban biztosított a fejlődésem. Mindig maradni akartam” – nyilatkozta a kilencszeres francia válogatott támadó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik