Élet-Stílus

Giga-szabadidőpark épül Etyek mellett

A neves nemzetközi ingatlanvásáron, a müncheni Expo Realon mutatják be Közép-Kelet-Európa legnagyobb szabadidőparkjának a projektjét. Az Etyek mellett létesülő komplexumban élménypark, jégpálya és botanikus kert egyaránt helyet kap.

Elkészült a Talentis Group Holding érdekeltségébe tartozó, az első lépcsőben közel 70 hektár területen felépülő, mintegy 300 ezer négyzetméter beépített területtel számoló szabadidőpark építészeti koncepcióterve. A Talentis egyik üzleti projektjeként Etyek mellett induló szabadidőpark termál- és élményfürdővel, csúszdaparkkal, rekreációs és wellnesskínálattal, számtalan sportlehetőséggel áll az aktív és passzív kikapcsolódásra vágyók rendelkezésére.

A komplexum a legszélesebb közönségnek készül: a többgyermekes családok és az egyedül érkező látogatók számára egyaránt kellemes kikapcsolódást kínál. A Csodák Palotájához hasonlítható, 49 ezer négyzetméteres tudományos élményparktól a jégpályán át a botanikus kertig szinte minden megtalálható lesz itt. A centrum egyestés programra ugyanúgy alkalmas időtöltést kínál, mint a többhetes nyaralásra.

A beruházás első lépcsője előreláthatólag négy év alatt készül el, amelyhez a Talentis külföldi partner bevonását tervezi. Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb logisztikai beruházása az első fázisban 18 hektáron terjeszkedik, amelyet a II. és a III. fázisok területeinek bevonása követ majd.

Az Expo Real ingatlan-szakkiállításon a Talentis a szabadidőcentrumon kívül bemutatja a sikeresen debütált Agrogate logisztikai központot is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik