Élet-Stílus

Gerendai: a Sziget etalon

Gerendai Károly szerint az európai fesztiválszervezők a budapesti rendezvény szolgáltatásait és infrastrukturáját példaértékűnek tartják.

A Sziget Fesztivál főszervezője a FigyelőNetnek adott interjúban kifejti, hogy az idei év „sztárfelhozatala” talán az eddigi legerősebb a Sziget történetében. Mint mondta, nagyon nehéz megfelelni mindenki igényének e tekintetben, de vannak olyan módszerek, amik eligazítják a programszervezőket.

Az interjúban kitér arra is, hogy vannak olyan világsztárok (például a Rolling Stones vagy Madonna), akiket technikailag is képtelenség elhívni egy fesztiválra, vannak olyanok, akiket nehéz lenne megfizetni (Red Hot Chilli Peppers). A megfelelő időzítés is döntő lehet egy zenekar elcsábításában.

Gerendai mesélt a magyar fesztiválok közötti kapcsolatról, a visszalépett szponzorról (aki „gerrillamód” mégis ott van a Szigeten), valamint a magyar könnyűzene támogatásáról is kifejtette véleményét.

Nézze meg videónkat!





(A teljes interjú hamarosan olvasható a FigyelőNeten!)

Küldjön fotókat, beszámolókat!



Saját beszámolóink mellett lehetőséget kínálunk olvasóinknak is, hogy leírják saját élményeiket a Szigetről és egyéb fesztiválokról. Beszámolót és a képeket a fesztival@sanomabp.hu címre küdheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik