Élet-Stílus

Hopkins 46 évesen is bokszolna

Az egy év kihagyást követően szombaton diadalmasan visszatérő 42 éves Bernard Hopkins még négy évig bokszolna. A következő meccsét Joe Calzaghe ellen vívhatja.

Kapcsolódó linkek

profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu

“Gratulálok Winky Wrightnak, hogy ennyire kemény volt” – mondta Bernard Hopkins (48-4-1), aki szombat este 12 menetben, pontozással verte ellenfelét Las Vegas-ban. Hopkins fellépti díjából a szervezők 300 ezer dollárt le akarnak vonni, a mérlegelésen történt lökdösődése miatt. “Remélem, a sporthivatal megérti, hogy egy jó meccset kellett promótálnom. Szerintem egy akciókban gazdag mérkőzést láthattak. Csak reklám volt, semmi más, senki nem sérült meg.” – tette hozzá Hopkins.

Következő ellenfeleként Joe Calzaghe (43-0-0) került szóba. ” Ha minden jól alakul, még további négy esztendőt szeretnék bokszolni. Következőre szívesen megmérkőznék Joe Calzaghe-val az Egyesült Államokban.”

A promóter Oscar De La Hoya állítása szerint “Bernard Hopkinsnak sok vonzó tulajdonsága van félnehézsúlyúként. Calzaghét a New York-i Yankee stadionban szeretné elkapni. Ha Bernard Hopkins Calzaghet akarja, akkor kötelességünk hogy összehozzuk.” – nyilatkozta Oscar.

A bal szeme fölött megsérülő Wrightot, akit a szombat esti mérkőzés után kórházba vittek, mellesleg azt állítja, hogy megnyerte a összecsapást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik