Élet-Stílus

Barthez nem akar visszavonulni

A verekedős Fabien Barthez, a franciák világ- és Európa-bajnok veterán kapusa az FC Nantes-tal történt váratlan szakítás ellenére egyelőre nem akarja befejezni labdarúgó-pályafutását.

Amint arról a L’Equipe című lapnak adott nyilatkozatában beszélt, „két évet érez még a lábaiban”. A 35 esztendős, 87-szeres válogatott hétfőn bontotta fel a szerződését a nyugat-franciaországi klubbal. Az együttműködés idő előtti befejezésére azért került sor, mert a hálóőr összeverekedett egy őt bíráló szurkolóval.

Fabien Barthez az eset után úgy fogalmazott, már nem érzi magát biztonságban a klubban, a szurkolók ellenszenve ugyanis a mérkőzés alatt is egyértelműen megnyilvánult. „Szó sincs róla, hogy abbahagyom a futballt. Ha valamit szeret csinálni az ember, azt csinálja. Bármi is történik – nyilatkozta utóbb a sportlapnak, hangsúlyozva, hogy azért akármilyen – például Nantes-szintű – csapathoz nem ír alá. „Persze minden attól függ, milyen emberekkel kerülök kapcsolatba”. A kapus a szombati incidenst , a bunyót előre kitervelt akciónak minősítette.

Kapcsolódó linkek:


foci.lap.hu
sport.lap.hu






Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!




Ajánlott videó

Olvasói sztorik