Élet-Stílus

FA Kupa: ismétel a Manchester United

Nem bírt egymással a Middlesbrough és a Manchester United az FA Kupa negyeddöntőjében. A két csapat március 19-én újra összecsap.

Szombaton egyetlen mérkőzésre került sor az FA negyeddöntőjében, ezen a bajnokságban 12. helyen álló Middlesbrough 2-2-es – a látottak alapján igazságos – döntetlen született. A gólok sorát Wayne Rooney nyitotta meg a 23. percben, a válogatott csatár lapos lövése a jobb alsó sarokban kötött ki. A Middlesbrough még a szünet előtt egyenlített, a második félidő elején pedig a vezetést is átvette. Előbb Lee Cattermole lőtt fordulásból a jobb alsó sarokba, majd a Rio Ferdinand mellett felugró George Boateng fejelt közelről Tomasz Kuszczak kapujába.

Eredetileg egyébként Edwin van der Sarnak kellett volna védenie a manchesteri kaput, a holland játékos azonban a bemelegítésnél megsérült, ezért kénytelen volt kihagyni a meccset. A folytatásban rendkívül harcos Boro játszott fölényben, gólt mégis a vendég Manchester United szerzett: a Boateng kezezése miatt befújt büntetőt Cristiano Ronaldo értékesítette. A 2-2-es döntetlen azt jelenti, hogy a két csapat március 19., az Old Traffordon újra összecsap a legjobb négy közé kerülésért.



FA Kupa, negyeddöntő:
Middlesbrough-Manchester United 2-2 (1-1)
Gól:
Cattermole (45.), Boateng (47.), ill. Rooney (23.), Cristiano Ronaldo (68., 11-esből)

Vasárnapi program:
Chelsea-Tottenham Hotspur, 13:45
Blackburn Rovers-Manchester City, 17:00
Plymouth Argyle (II. osztályú)-Watford, 19:00




Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik