Élet-Stílus

Az Öreg Hölgy csábítja Klosét

A másodosztályba visszasorolt Juventus olasz lapjelentések szerint bejelentkezett a német válogatott sztárjáért, a Werder Bremen csapatában futballozó Miroslav Kloséért. A nyári vébé gólkirályáért 10 milliót eurót és két játékost ajánlott fel az Öreg Hölgy.

A Juve a lengyel származású Kloséért cserébe a csatár Fabrizio Miccolit és a horvát válogatott védőt, Robert Kovacot adná. A Tuttosport információi szerint ezen felül 10 millió eurót fizetne a torinói egyesület. A 28 éves csatár piaci értékét jelenleg körülbelül 20 millióra teszik.

Az új csapat kulcsembere lehet

A bundabotrány miatt visszasorolt egyesület azonban nem szánna 15 milliónál többet Kloséra. „A menedzsereink azon dolgoznak, hogy megerősítsük a keretet” – nyilatkozta Didier Deschamps, az olasz csapat trénere, akinek az egyik kedvenc játékosa a világbajnokságon ötször eredményes támadó.

A Juventus szeretne azonnal visszajutni az első osztályba, de új játékosokat kell igazolnia, ha a Serie A-ban is meg akarja állni a helyét. A visszasorolás miatt ugyanis jó néhány kulcsember – Thuram, Cannavaro, Emerson vagy éppen Ibrahimovic – távozott az együttestől.

Mások is figyelik

A csatárnak másfél év múlva jár le a szerződése a brémaiaknál, de a vébén mutatott ragyogó teljesítménye után több nagy klub is felfigyelt rá. A Frankfurter Allgemeine Zeitung szerint a Juventus mellett az AC Milan, a Manchester és a Chelsea is érdeklődik Klose iránt.

Maga az érintett több alkalommal is kijelentette már, hogy szívesen próbára tenné képességeit külföldi bajnokságokban, de azt még állítólag nem döntötte el, mikor hagyná ott a Brement. A hírek szerint a Barcelona elleni BL-rangadó után kezdődnek el a tárgyalások a klub vezetői és Klose képviselői között egy esetleges szerződéshosszabbításról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik