Élet-Stílus

Drogba hosszabbított a Chelsea-vel

Didier Drogba szerződést hosszabbított a Bajnokok Ligájában is érdekelt angol Chelsea-vel. Az elefántcsontparti csatár további négy évig, 2010-ig marad a londoni klub alkalmazásában.

Drogba (teljes nevén: Didier Yves Drogba Tébily) 2004-ben igazolt a londoni csapathoz, amely egy zsák pénzt, 24 millió fontot utalt át érte a francia Marseille-nek. A 28 éves labdarúgó persze megérte az árát, két bajnoki címet szerzett az angol csapattal, és az idén szenzációs formába futballozik: 15 mérkőzésen 10 gólt szerzett. Nem csoda, hogy az AC Milan és Lyon is csábította, csakhogy ő a Chelsea mellett tette le a voksát, és 2010-ig elkötelezte magát az együtteshez.

“Szeretnék köszönetet mondani az edzőnek, Jose Mourinhónak, aki az ideszerződésem óta hisz bennem, és ez nekem nagyon sokat jelent. Ez a mostani pályafutásom legszebb időszaka, remekül érzem magam a csapatnál, és boldog vagyok, hogy a klub új szerződést kínált a számomra” – nyilatkozta Drogba, aki fontosnak tartotta elmondani, hogy az utóbbi időszakban nem azért játszott jól, hogy kierőszakolja az új megállapodást – ennek egészen más oka van: “Azért megy mostanában jól játék, mert kiválóan érzem magam, hogy nap mint nap a barátaimmal edzhetek” – jelentette ki a gólvágó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik