Élet-Stílus

Győrben szerzett pontot a REAC

A Győri ETO kisebb meglepetésre csak döntetlent ért el hazai pályán a mérkőzés előtt pont nélkül álló Rákospalotai EAC ellen a labdarúgó Borsodi Liga harmadik fordulójában.

A mérkőzés elején a hazaiak játszottak meddő mezőnyfölényben, és a REAC egy szép egyéni alakítás után szerzett vezetést. Torma szép cselekkel tört át a hazai védelmen, majd Stevanovic kapust is kicselezve 6 méterről lőtt a kapuba (0-1).A hajrában aztán felülkerekedett az ETO Bajzát két remek góljával. Előbb Müller-Virág passzolgatott a bal oldalon, majd a beadást követően Bajzát 5 méterről pörgetett a hálóba (1-1). Két perccel később Virág remek bal oldali beadása után Bajzát 7 méterről fejelt a kapu bal oldalába (2-1).

A szünetet követően gyors góllal egyenlített a REAC: Torma jobb oldali szöglete után Nyerges 7 méterről fejelt kapura, a labda Stevanovicról pattant a kapuba (2-2). Ezt követően küzdelmes játék folyt a pályán nagyobb helyzet nélkül, így megérdemelt döntetlen született.

Győri ETO-Rákospalotai EAC 2-2 (2-1)
Győr, DAC-pálya, 4000 néző
BÍró: Kassai
Gólszerzők: Bajzát (40., 42.), illetve Torma (24.), Nyerges (57.)
Sárga lap: Ja:kl (61.), Tokodi (71.), Mátyus (85.), illetve Nagy G. (27.), Horváth (46.), Makra (71.), Török (71.), Torma (77.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik