Élet-Stílus

Tragédiák meccsnézés közben

Egy dél-koreai szurkoló szívrohamban életét vesztette Szöulban mikor csapata utolsó csoportmérkőzését nézte. Három dél-afrikai munkás pedig az életével fizetett futballrajongásáért.

A dél-koreai focirajongó helyi idő szerint szombat hajnalban hunyt el, miközben hazája labdarúgó-válogatottjának Svájc elleni utolsó világbajnoki csoportmérkőzését nézte a belvárosban. A rendőrség tájékoztatása szerint a 25 éves egyetemista összeesett, s a kiérkező mentők már hiába szállították kórházba, az orvosok nem tudtak segíteni rajta. A fiatal drukker egy belvárosi utcában felállított óriás kivetítőn, 100 ezer honfitársa között nézte a találkozót.

Az összecsapást a dél-koreai együttes 2-0-ra elveszítette, így a harmadik helyen végzett a G csoportban, s elbúcsúzott a németországi torna további küzdelmeitől.

A dél-afrikai munkások egy épülő ház egyik zárt térségében bekapcsoltak az áramfejlesztőt, hogy a vb-közvetítést nézzék. A szerkezet meghibásodása miatt azonban szénmonoxid került a levegőbe, amely csakhamar végzett velük. A Dél-afrikai Köztársaságban jelenleg tél van, a hőmérséklet nulla fok alá süllyedt, és országszerte esik a hó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik