Élet-Stílus

Három órát csúszott a Guns N’ Roses

A Guns N' Roses zenekarra majdnem teltház várt a Papp László Budapest Sportarénában este kilenckor. Az Index úgy tudja, hogy a zenészek ekkor még csak a repülőtérre érkeztek meg.

A Index internetes újság beszámolja szerint nem csak a zenekar késett, de tíz óra tájban egy technikus műszaki problémákra hivatkozva még egy kis türelmet kért a közönségtől. A várakozó emberek azonban egyre türelmetlenebbek voltak, mivel másfél órával később se történt semmi. Az Index információi szerint negyed 12-kor, Axl Rose még bent feküdt az öltözőjében, és masszírozták a hátát. Eközben egyre többen indultak haza, és a pénztáraknál százak követelték vissza az átlagosan 10 ezer forintos jegyük árát, amit a szervezők vissza is fizettek. A koncert végül háromnegyed 12 után elkezdődött.

A Guns N’ Roses iránti érdeklődést mutatja az a botrány is, amely során 2003-ban néhány ügyeskedő „megalapítva” a GNR European Management Kft.-t, megkereste a Magyar Repülőszövetséget, majd teleplakátolta a fővárost a budaörsi reptéren rendezendő rockkoncertről, amelynek apropójaként a máig ki nem adott Chinese Democracy című album bemutató turnéját jelölték meg. A szeptember 26-i koncertre a jegyeket a Lurdy Ház parkolójában felállított kis pultnál árulták, tizenkétezer forintért. Jól mutatja a zenekar hazai népszerűségét, hogy bár rövid időn belül fény derült a csalásra, egyes források szerint mégis 704 ezer forintnyi kárt okozott a cég. Az Guns ezután bejelentette, hogy Magyarország ne is számítson arra, hogy fellépnének nálunk. Ezt azonban most felülbírálták. És eljöttek. Igaz csúsztak pár órát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik