Belföld

Vádemelést javasolnak M. Richárd verekedő barátnője ellen

Befejezte a BRFK a nyomozást egy Pozsonyi úti bántalmazás ügyében – közölték csütörtökön. Két nő ellen emelhetnek vádat, a verekedő K. Szilvia, és a bántalmazást telefonnal rögzítő és a járókelőket visszatartó H. Alexandra ellen.

A támadás még június 12-én történt a XIII. kerületi Pozsonyi úton történt. Az erről készült videót a 23 éves K. Szilvia ráadásul megosztotta az Instagramon. A felvételen az látható, hogy egy fiatal nő nekiesik egy másik lánynak, és több ember szeme láttára megveri, a hajánál fogva rángatja, tépi, üti és rugdossa, a nyakára lép. Mindezt az utcán, válogatott szitkok közepette. A verekedő a felvételt rövid időn belül eltávolította, ám addigra már máshol is felbukkant.

Az eljárás kezdetben súlyos testi sértés kísérlete miatt folyt, ám a rendőrség csütörtöki tájékoztatásából kiderül, K. Szilvia ellen végül garázdaság, személyes adattal visszaélés és könnyű testi sértés, míg H. Alexandra ellen garázdaság és könnyű testi sértés bűncselekmények miatt javasolnak vádemelést.

Korábbi sajtóhírek szerint a megvert lány egy fitnesz-modell, aki együtt bulizott M. Richárddal a Balaton Soundon, és szinte minden hajnalban nála kötött ki, de nem csak a szállodában, a fesztiválon is szexeltek, emiatt esett neki a lánynak a férfi exe. A szakítás ellenére a kabriós ment el a rendőrségre egykori barátnőjéért, és vitt magával egy ügyvédet is. A pár kibékült, M. Richárdot azután fogták el a rendőrök, hogy hazaérkezett a közös, külföldi nyaralásukról.

Olvasói sztorik