Belföld

Összeverhettek egy 13 éves lányt a lakásotthonban

Sokkoló fotókat tett közzé közösségi oldalán Höss Attila unokahúgáról, akinek testén tenyérnyi méretű, szinte a teljes hátát beborító kék-zöld foltok láthatók. A férfi állítása szerint a kamaszt társai verték össze az egyik dunántúli megyei lakásotthonban, ahol pár hónapja él.

 A 13 éves Veronika az édesanyám testvérének a lánya, de mivel ők nagyon szerény körülmények között élnek, a feleségemmel úgy döntöttünk, hogy magunkhoz vesszük őt. Nemrég azonban a gyámhivatal úgy döntött, hogy elveszi tőlünk: Veronikát egy lakásotthonba költöztették. Hiába próbáltunk meg mindent, hogy visszaszerezzük, senki nem adott nekünk esélyt. Pár napja a párommal a többi gyerekünket vittük orvoshoz, amikor a kórházban összefutottunk Veronikával. Azonnal odaszaladt a feleségemhez: a fülébe súgta, hogy gyorsan menjenek be a mosdóba, mert mutatni akar neki valamit

– nyilatkozta a Blikknek a fiatal nagybátyja.

A pár szerint szinte nem volt olyan centiméter Veronika testén, amit nem borítottak kék-zöld foltok, zúzódások. A lányt a sürgősségi osztályra vitték, ott azonban már nem várhatták meg, mit mutat a röntgen, mert elmondásuk szerint a nevelője felszólította őket, hogy távozzanak.

A kislány később mesélte el, hogy miután mi elmentünk, ők is azonnal elhagyták a kórházat, semmiféle kezelést nem kapott.

Az otthonban állítólag azt mondták a férfinak, hogy a gyerek lesett a lépcsőn, de ezt nem hiszi el sem ő, sem párja.

Főképp,  hogy a hátának bal oldalán egy cipőtalp is kivehető  A nagybácsi feljelentést tett a rendőrségen, ahol vizsgálják az eset körülményeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik