Belföld

Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Halálos baleset szemtanúit keresik a nyíregyházi rendőrök. A tragédia még augusztus 24-én történt 6 óra körül. Egy 44 éves autós a Szent István utcán az Árpád utca felé haladt, amikor – az eddigi adatok szerint – kanyarodás közben adott elsőbbséget egy motorosnak. A két jármű összeütközött, a kétkerekűn utazó 58 éves férfi pedig a helyszínen meghalt, míg a kocsi vezetője könnyű sérülésekkel kórházba került. A tragédia kapcsán büntetőeljárás indult.

Fotó: police.hu

Felmerült, hogy a balesetnek szemtanúja lehetett egy fehér színű, platós kialakítású kisteherautó vezetője, aki még a szemle megkezdése előtt távozott a helyszínről. Mások mellett őt keresik.

– írják a felhívásban.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása miatt várja tehát az ismeretlen sofőr, valamint azoknak a jelentkezését, akik a balesetnek szemtanúi voltak, vagy az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívószámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik