Belföld

Két férfi és két nő terítette a drogot

Balassagyarmaton, Dejtáron, Patakon és Rétságon árulták a kábítószert.

Egy 36 éves szandai férfi, egy 41 éves dejtári nő, egy 32 éves balassagyarmati férfi és egy 25 éves balassagyarmati nő ellen kábítószer-kereskedelem, egy 18 éves dejtári férfi ellen pedig kábítószer birtoklás miatt nyomoznak.

A 32 éves férfi és élettársa tavaly óta árulta a drogot Balassagyarmaton, Dejtáron és Rétságon, míg a 36 éves szandai lakos 2014-től adott át másoknak narkotikumot, hogy azt Dejtár, Patak, Balassagyarmat és Érsekvadkert területén továbbértékesítsék. A 41 éves dejtári nő januártól árulta a kábítószert.

A gyanúsítottaknál tartott házkutatásoknál alufóliába és nejlon tasakba csomagolt különböző kábítószergyanús anyagokat és azok értékesítéséhez szükséges eszközöket foglaltak le. A szakértői vélemények szerint a lefoglalt anyagok egy része kábítószer volt.

A rendőrök a 36 éves szandai férfit és négy társát elfogták, előállították, gyanúsítottként kihallgatták. A kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként kihallgatott két férfit és két nőt őrizetbe vették. A 18 éves férfi és a 41 éves dejtári nő jelenleg szabadlábon védekezhet, három társuk előzetes letartóztatását az illetékes bíróság elrendelte. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik