Belföld

Fogva tartottak és tíz napig kínoztak egy nőt Szolnokon

Huszár Krisztina
Huszár Krisztina

bűnügyes. 2017. 05. 10. 10:26

Tíz napig fogva tartottak és kínoztak egy nőt Szolnokon. A banda egy várandós prostituált helyére akart kiküldeni valakit dolgozni, ezért zárták be és sanyargatták.

A 49 éves nő április 10-én ismerkedett meg későbbi fogva tartóival. Nem volt munkája, párja éppen dolgozott, majd a gyermekeihez ment, az asszony pedig unatkozott. Emiatt ivott, így indult el sétálni. Pár száz méter után leszólította egy férfi, aki látta rajta, hogy spicces. Elhívta magával, hogy bulizzanak, a nő pedig belement. A házban egy fiatal pár is volt egy kisgyerekkel, ezért nem aggódott. Három napig szórakozott velük, majd úgy döntött, hazamegy. Megköszönt mindent és elindult. Azt mondja, a férfi, aki elcsalta magával, ekkor utánaszaladt, visszarángatta és megverte.

Ezután mindhárman ütötték, rugdosták, és egy vágódeszkával is bántalmazták. Közölték vele, hogy mostantól az a férfi a párja, aki odavitte őt, és neki fog dolgozni, méghozzá prostituáltként Németországban. A fiatal nő a házban később elmondta neki, terhes, emiatt kiesik a munkából, és őt kell helyettesítenie. El is kezdték a szervezést, hogy az asszonynak legyen helye, munkája, illetve beöltöztették rózsaszín ruhákba, fotókat készítették róla és elküldték azokat üzlettársuknak. A trió már akkor összeveszett azon, milyen arányban osztoznak majd a nő keresetén.

A bántalmazástól azonban a teste tele volt kék-zöld foltokkal, véraláfutásokkal, ezért német partnerük nem akarta foglalkoztatni, meg kellett várni, hogy a sérülések eltűnjenek. Ezalatt az asszonyt fogva tartották a házban. Látszólag beleegyezett a helyzetbe, mert félt attól, hogy ismét megverik. Menekülni nem tudott, a ház utcára néző ablakait nem lehetett kinyitni, az ajtókat összedrótozták.

Mivel iratokra is szükség volt az utazáshoz, a fiatalabb támadók – mindössze 19 éves fiú és várandós párja – elment az asszony élettársához, hogy megszerezze a papírokat. Azt mondták neki, hogy a nő már nem szereti őt, és elviszik a holmiját. A férfi nem kérdezősködött, beengedte őket. A fiatalok megszerezték amit akartak, de még egy telefont és 10 ezer forintot is sikerült elvinniük a házból.

Az asszony napokig várt a lehetőségre, végül április 21-én megszökött. Felkelt hajnalban, kidrótozta az ajtót és hazaszaladt, miután megkérte a szomszédot, hogy hagyja nyitva a közös kertkaput. Bezárkózott élettársa házába, és bár támadói elmentek hozzá és fenyegetőztek, a kerítésen is átmásztak, betörni már nem mertek. A nő élettársa másnap reggel ért haza és elvitte a nőt a rendőrségre.

Következő nap rendőrök csaptak le a háromfős társaságra. Aljas indokból, sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértése miatt indult eljárás ellenük. A két fiatalabb gyanúsított azóta előzetes letartóztatásba, míg a másik férfi házi őrizetbe került.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

The rescued private owned submarine UC3 Nautilus that sank on Friday 11. August, are dragged into Copenhagen Harbor 12. August 2017 by the Salvage ship Vina. The Swedish journalist Kim Wall which was on board the submarine is still missing. Owner and Captain Peter Madsen was rescued and charged with negligent manslaughter. (Foto: Jens Noergaard Larsen/Scanpix 2017)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.