Belföld

Mindenki nyugodjon le, visszatér a tavasz

Szombaton az általában néhány órás napsütés mellett sok lesz felettünk a gomolyfelhő, melyekből záporeső is kialakulhat, számottevő mennyiségre azonban nem kell készülni. Estére szinte mindenütt kiderül majd az ég. Az északnyugati szél napközben ismét többfelé megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13, 18 fok között valószínű. Késő estére 5 és 11 fok közé hűl le a levegő – írja előrejelzésében a kiderül.hu.

Vasárnap is gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, csapadék nem valószínű. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7 fok között alakul, talajmenti fagyra, az Északi-középhegység völgyeiben, illetve a Nyírségben gyenge fagyra is számítani kell. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között várható.

Hétfőn napos idő várható gomolyfelhőkkel, legfeljebb estefelé a nyugati határnál és az Északi-középhegységben alakulhat ki néhol záporeső, esetleg zivatar. A déli szél megélénkül, az Észak-Dunántúlon néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között valószínű.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik